Un şofer a lovit în plin şapte persoane, pe Şoseaua Fundeni din Capitală (Video)

O persoană a murit în urma unui accident care a avut loc, marţi după-amiază, pe Şoseaua Fundeni din Capitală, după ce un cetăţean chinez a pierdut controlul maşinii, din cauza vitezei, şi a lovit în plin şapte persoane aflate pe trotuar.

120 afișări
Imaginea articolului Un şofer a lovit în plin şapte persoane, pe Şoseaua Fundeni din Capitală (Video)

Un şofer a lovit în plin şapte persoane, pe Şoseaua Fundeni din Capitală

Potrivit Poliţiei Capitalei, un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a murit la spital, din cauza leziunilor grave suferite. Alte şase persoane, între care şi un copil, care au suferit diferite leziuni, se află la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.50, după ce un cetăţean chinez, care conducea un autoturism Volkswagen, pe Şoseau Fundeni, dinspre Şoseaua Colentina către Şoseaua Pantelimon, a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive cu care mergea.

Maşina a lovit trei persoane aflate pe trotuar, în dreptul unei treceri pentru pietoni, după care lovit alte patru persoane aflate în staţia RATB Institutul Oncologic.

Cetăţeanul chinez este cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici