Un şofer băut a intrat cu maşina în parapete, în timp ce era urmărit de Poliţie

Un şofer de 19 ani, din Dăeşti, judeţul Vâlcea, a intrat, sâmbătă, cu maşina într-un parapete de pe marginea drumului, în timp ce încerca să fugă de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Tânărul avea o alcoolemie de de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea.

519 afișări
Imaginea articolului Un şofer băut a intrat cu maşina în parapete, în timp ce era urmărit de Poliţie

Un şofer băut a intrat cu maşina în parapete, în timp ce era urmărit de Poliţie

Tânărul conducea o maşină prin oraşul Râmnicu Vâlcea, deşi era băut. Un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea lui, însă acesta nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Echipajul a plecat în urmărirea maşinii, care din cauza vitezei excesive a derapat şi a lovit un parapete delimitator.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, tânărul a fost dus spital pentru recoltare de probe biologice, iar pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici