Un şofer beat, de 17 ani, a provocat un accident în Gorj. Prietenul său a fost rănit

Un adolescent de 17 ani din comuna Albeni, judeţul Gorj, a fost reţinut după ce a condus beat o maşină şi a provocat un accident în care prietenul lui, pasager în maşină, a fost rănit. Tinerii petrecuseră noaptea la discotecă.

1356 afișări
Imaginea articolului Un şofer beat, de 17 ani, a provocat un accident în Gorj. Prietenul său a fost rănit

Accident în Gorj. Şoferul, de 17 ani, era beat la volan

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Gorj, accidentul a fost provocat duminică de un tânăr de 17 ani, care a condus maşina prietenului lui, în vârstă de 18 ani, din comuna Albeni spre Prigoria.

Şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism parcat pe marginea drumului.

În urma impactului, tânărul de 18 ani, pasager în maşină, a fost rănit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, maşina a fost condusă iniţial de tânărul de 18 ani, care avea o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi, la volan a trecut cel de 17 ani, care avea o concentraţie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânărul de 17 ani, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără permis, sub influenţa alcoolului şi pentru vătămare corporală din culpă.

Apropiaţii tânărului rănit în accident, care a împlinit vârsta majoratului, spun că acesta fusese admis, recent, la proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere şi se pregătea de testul practic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici