Un şofer de camion, filmat într-o depăşire extrem de riscantă pe Valea Oltului: „Ia uite, mamăăă... Doamne, Dumnezeule”

Un şofer de camion a fost filmat cu o cameră de bord în timpul unei depăşiri extrem de riscante, pe Valea Oltului, imaginile fiind postate pe Youtube. Cel care a realizat filmarea era cu un copil în maşină şi s-a oprit cât mai aproape de marginea din dreapta drumului, pentru a evita impactul.

9671 afișări
Imaginea articolului Un şofer de camion, filmat într-o depăşire extrem de riscantă pe Valea Oltului: „Ia uite, mamăăă... Doamne, Dumnezeule”

Un şofer de camion, filmat într-o depăşire extrem de riscantă pe Valea Oltului: „Ia uite, mamăăă... Doamne, Dumnezeule”

În imagini se vede cum un TIR vine din sens opus, în depăşirea altor camioane, iar şoferul din maşina căruia este realizată filmarea cu camera de bord opreşte pe marginea drumului, pentru a evita impactul.

În autoturism se aflau un bărbat, o femeie şi un copil.

„Ia uite, mamăăă... Doamne, Dumnezeule, hai să stăm”, se aude femeia.

Imaginile filmate cu camera de bord au fost postate pe Youtube marţi şi în mai puţin de 24 de ore au fost vizualizate de peste 1.200 de ori.

„Câţi nu sunt care se bagă aşa aiurea, conduită preventivă zero la majoritatea şoferilor. Şi unul care conduce de ani de zile fără evenimente, respectă regulile trebuie să fie atent ochi... că de multe ori poţi muri sau face un accident din vina unui astfel de idiot!”, scrie un internaut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici