Video Un şofer de TIR a fost oprit în trafic înainte să producă o tragedie. Poliţiştii au depistat o alcoolemie record în aerul expirat

Poliţiştii din Galaţi au întocmit un dosar penal pe numele unui şofer din Republica Moldova, care a fost depistat pe DN 24, cu alcoolemie record, de 1,56 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

2088 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Galaţi, bărbatul a fost oprit în urma unui control al traficului pe drumul naţional 24, în afara comunei Munteni.

„Un bărbat de 37 ani din Republica Moldova, conducea un autocamion care tracta o semiremorcă, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost oprit pentru control în trafic. La testarea cu aparatul Drager rezultatul a fost de 1.56mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Galaţi, remis sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici