Un şofer fără permis, urmărit după ce nu a oprit la semnalele Poliţiei, a lovit două maşini parcate - FOTO

Un şofer care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor a fost urmărit, duminică, în trafic, în Ploieşti, în goana sa lovind două maşini parcate. Apoi, cele trei persoane din maşină au fugit, iar două dintre ele au fost prinse de oamenii legii.

318 afișări
Imaginea articolului Un şofer fără permis, urmărit după ce nu a oprit la semnalele Poliţiei, a lovit două maşini parcate - FOTO

Un şofer urmărit după ce nu a oprit la semnalele Poliţiei a lovit două maşini parcate

Potrivit IPJ Prahova, incidentul s-a petrecut duminică dimineaţa, când un echipaj de poliţie rutieră a încercat să oprească o maşină care circula pe strada Transilvaniei, din direcţia Gara de Nord către Sud. Şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, astfel că aceştia au pornit în urmărirea lui.

„Ajungând pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-şi asigura scăparea, fugarul derapează şi pierde controlul asupra direcţiei de mers, lovind două autoturisme parcate, moment în care ocupanţii coboară şi fug. Poliţiştii reusesc să prindă şi să imobilizeze doi dintre cei trei ocupanţi ai autoturismului, care sunt conduşi la unitatea de poliţie”, a transmis Poliţia Prahova.

Ulterior, la sediul Poliţiei s-a prezintat o femeie de 41 de ani, împreună cu soţul său, în vârstă de 40 de ani, aceasta declarând că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat în eveniment.

„La această oră, persoanele sunt audiate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru favorizarea infractorului şi conducere fără permis.

Un bărbat de 40 de ani, fără permis, era la volanul maşinii urmărite de Poliţie în Ploieşti

Un bărbat de 40 de ani a fost reţinut, duminică, fiind bănuit că se afla la volanul maşinii urmărite de poliţişti în Ploieşti. În timpul urmăririi, bărbatul, care nu are permis de conducere, a accidentat două maşini parcate.

Potrivit IPJ Prahova, bărbatul de 40 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. „În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului implicat în eveniment s-ar fi aflat un ploieştean în vârstă de 40 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie”, a transmis Poliţia Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici