Un şofer RATB, operat la Spitalul Colţea după ce a fost bătut de mai multe persoane

Un şofer de la RATB a fost operat, marţi după-amiază, la Spitalul Colţea din Capitală, după ce a fost bătut în satul Căţelul, din comuna ilfoveană Glina, de mai multe persoane care anterior au aruncat cu bulgări de zăpadă în autobuzul 466 condus de acesta.

79 afișări
Imaginea articolului Un şofer RATB, operat la Spitalul Colţea după ce a fost bătut de mai multe persoane

Un şofer RATB, operat la Spitalul Colţea după ce a fost bătut de mai multe persoane

Directorul Direcţiei Exploatare Transport Autobuze, Daniel Ţâţu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că incidentul s-a produs luni seară, la ora 21.40, în dreptul statuii din satul Căţelul, pe linia de autobuz 466, care face ruta Theodor Pallady - Glina, după ce mai multe persoane care mergeau pe jos au început să arunce cu bulgări de zăpadă spre maşină.

Mai mulţi bulgări au lovit oglinda din partea dreaptă a autobuzului şi au dereglat-o, motiv pentru care şoferul autobuzului, Ion Voicu, în vârstă de 43 de ani, a oprit maşina pentru a-şi aranja oglinda retrovizoare.

În momentul în care a coborât din autobuz, şoferul a fost lovit violent din spate, la nivelul capului. În urma acestei lovituri, Voicu a căzut pe jos, moment în care a mai fost lovit o dată cu piciorul. Şoferul şi-a pierdut cunoştinţa şi imediat un călător a sunat la numărul unic 112. La locul incidentul a venit o ambulanţă SMURD, care l-a transportat la spital, a mai spus Daniel Ţâţu.

Şoferul a fost internat luni seară la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde medicii au constatat că are un politraumatism facial şi o fractură de piramidă nazală. El a fost transferat, marţi, la Spitalul Colţea, unde a fost operat în regim de urgenţă, a precizat Daniel Ţâţu.

Poliţiştii din Glina au început cercetările în acest caz. Voicu va depune o plângere la Poliţia din Glina şi va fi consiliat juridic din fondurile instituţiei, a adăugat directorul Direcţiei Exploatare Transport Autobuze.

Ion Voicu are 43 de ani şi lucrează în branşă de peste 17 ani, perioadă în care nu a avut niciodată incidente cu pasagerii, a mai spus Daniel Ţâţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici