Un şofer urmărit de poliţie a fost rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un podeţ

Un şofer în vârstă de 29 de ani din Suceava, cu permisul anulat, a fost grav rănit după ce a intrat cu maşina într-un podeţ, urmărit fiind de Poliţie. În accident a fost rănit şi un pasager din maşină.

105 afișări
Imaginea articolului Un şofer urmărit de poliţie a fost rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un podeţ

Un şofer urmărit de poliţie a fost rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un podeţ

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Suceava, bărbatul în vârstă de 29 de ani, aflat la volanului unui autoturism, nu a oprit, în noaptea de marţi spre miercuri, la semnalele făcute de un echipaj rutier al Poliţiei municipiului Suceava.

Poliţiştii au plecat în urmărirea bărbatului, iar acesta a pierdut controlul maşinii şi a lovit un podeţ.

În urma impactului, şoferul a fost grav rănit, iar un pasager din maşină, un bărbat de 30 de ani, tot din municipiul Suceava, a fost rănit uşor.

Poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat, iar maşina nu era înmatriculată, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind valabilă până în 1 octombrie.

Din cauza leziunilor suferite, şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici