Un subofiţer de la Şcoala de Aviaţie de la Boboc, mort într-un accident rutier - VIDEO

Un militar în vârstă de 23 de ani care se pregătea să devină pilot la Şcoala Forţelor Aeriene de la Boboc, judeţul Buzău, a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina pe care o conducea a intrat în doi copaci, tânărul fiind proiectat prin parbriz şi prins sub un arbore rupt.

485 afișări
Imaginea articolului Un subofiţer de la Şcoala de Aviaţie de la Boboc, mort într-un accident rutier - VIDEO

Un subofiţer de la Şcoala de Aviaţie de la Boboc, mort într-un accident rutier (Imagine: stirileprotv.ro)

Potrivit subcomisarului Florina Crucianu, de la Biroul de presă al Poliţiei Judeţene Buzău, accidentul s-a produs pe drumul judeţean 220, în comuna Poşta Câlnău.

Poliţiştii au stabilit că tânărul de 23 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, care conducea un autoturism din direcţia Poşta Câlnău către Gara Boboc, a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta, iar maşina a intrat în doi copaci de pe marginea drumului. Tânărul a fost proiectat prin parbriz şi prins sub un arbore rupt în urma impactului, iar în urma leziunilor suferite a murit.

Militarul era absolvent al Academiei Forţelor Aeriene de la Braşov, avea grad de sublocotenent şi se pregătea să devină pilot de avioane supersonice la Şcoala de la Boboc.

Conform poliţiştilor, în momentul în care s-a produs accidentul tânărul circula cu o viteză extrem de mare, în urma impactului acul kilometrajului oprindu-se la 200 de kilometri la oră. De altfel, martorii accidentului susţin că că tânărul se luase la întrecere pe şosea cu un coleg de-al său.

Conducerea Şcolii de Aviaţie de la Boboc a precizat, vineri dimineaţă, că a dispus constituirea unei comisii care să analizeze împrejurările în care s-a produs accidentul.

La sfârşitul lui 2008, un alt ofiţer de la Şcoala de Aviaţie de la Boboc a murit, iar alţi trei au fost răniţi, tot într-un accident de circulaţie.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici