Un sudor a căzut de la 5 metri înălţime în rezervorul de apă al unei nave - VIDEO

Un muncitor angajat în Şantierul Naval Constanţa s-a ales doar cu câteva fracturi şi traumatisme după ce, miercuri noapte, a căzut de la o înălţime de cinci metri în tancul plin cu apă al unei nave aflate în reparaţii.

53 afișări
Imaginea articolului Un sudor a căzut de la 5 metri înălţime în rezervorul de apă al unei nave - VIDEO

Un sudor a căzut de la 5 metri înălţime în rezervorul de apă al unei nave (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, Iulian Pădureanu, de 35 de ani, sudor în cadrul Şantierului Naval Constanţa, efectua o serie de lucrări de întreţinere şi reparaţii la bordul vasului "Moskow" - pavilion Rusia, aflat în reparaţii în dana 30.

La un moment dat, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, într-un tanc de apă al navei. Pentru scoaterea lui, colegii au apelat la ajutorul pompierilor, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje, inclusiv unul SMURD şi unul de descarcerare.

Iulian Pădureanu a fost scos din tancul de apă de către pompieri şi a fost transportat la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu traumatisme craniene şi toracice şi fracturi costale.

Medicii spun că, în prezent, starea s-a este stabilă, pacientul fiind comunicativ.

O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa anchetează acest caz.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici