Un tânăr a furat o tonă şi jumătate de zahăr dintr-o garnitură CFR

Un tânăr din Constanţa, în vârstă de 19 ani, care a furat aproximativ o tonă şi jumătate de zahăr dintr-o garnitură CFR ce pleca din Portul Constanţa a fost prins, miercuri seară, de poliţişti.

108 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a furat o tonă şi jumătate de zahăr dintr-o garnitură CFR

Un tânăr a furat o tonă şi jumătate de zahăr dintr-o garnitură CFR (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, subcomisarul Cerasela Miron, miercuri seară, tânărul, Constantin Batală, s-a urcat pe platforma unui vagon din compunerea unei garnituri încărcate cu zahăr, în Portul Constanţa, iar în momentul în care trenul a oprit la un semnal, Batală a deschis trapa vagonului şi a lăsat să curgă zahărul între liniile de cale ferată.

După plecarea trenului, bărbatul a început să încarce în saci zahărul scurs pe calea ferată, dar după câteva ore, în jurul orei 23.00, a fost prins în plină acţiune de către poliţiştii de la Transporturi.

Tânărul reuşise să încarce 19 saci cu zahăr, aproximativ 1.500 de kilograme.

Constantin Batală este cunoscut cu antecedente penale, el având la activ mai multe fapte similare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici