Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit după ce motocicleta pe care se aflau a lovit un cal - VIDEO

Un tânăr de 23 de ani, din judeţul Gorj, a murit în noaptea de luni spre marţi, după ce motocicleta pe care o conducea a lovit un cal aflat pe şosea, în accident fiind rănit şi un alt tânăr, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

353 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit după ce motocicleta pe care se aflau a lovit un cal - VIDEO

Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit după ce motocicleta pe care se aflau a lovit un cal - VIDEO

Potrivit inspectorului Lucian Brâncuşi din cadrul Poliţiei Judeţene Gorj, accidentul a avut loc în zona oraşului Tismana, în satul Topeşti, pe o porţiune de drum drept.

Astfel, tânărul de 23 de ani, din comuna Peştişani, împreună cu un prieten de-al său, se deplasa cu motocicleta spre localitatea Topeşti, iar la un moment dat motociclistul a lovit un cal care se afla pe şosea.

"Efectuăm cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul şi, de asemenea, încercăm să identificăm proprietarul animalului. În funcţie de concluziile anchetei vom stabili sancţiunile pentru fiecare persoană implicată în acest eveniment", a spus inspectorul Lucian Brâncuşi din cadrul Poliţiei Judeţene Gorj, cel care a coordonat ancheta la faţa locului.

În urma accidentului, tânărul care conducea motocicleta a murit pe loc, iar prietenul său a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Video Stirileprotv.ro

Medicul Alina Bumbaru din cadrul Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a spus că tânărul care a ajuns la spital este în afara oricărui pericol.

"Pacientul ne-a fost adus de o ambulanţă şi are traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal şi fractură de antebraţ. Nu pune probleme deosebite şi este stabil hemodinamic", a precizat medicul.

Poliţiştii au audiat în cursul nopţii o bătrână din sat, despre care mai mulţi localnici au spus că este stăpâna calului lăsat liber pe şosea.

Trupul tânărului decedat în accident a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici