Un tânăr băut şi fără permis a lovit mortal cu maşina un om, apoi a fugit

Un tânăr de 29 de ani din comuna Barcea, judeţul Galaţi, beat şi fără permis de conducere, a accidentat mortal un bărbat de 45 de ani, pe Drumul Naţional 25, în zona localităţii Drăgăneşti, după care a fugit.

1653 afișări
Imaginea articolului Un tânăr băut şi fără permis a lovit mortal cu maşina un om, apoi a fugit

Un tânăr băut şi fără permis a lovit mortal cu maşina un om, apoi a fugit

Potrivit Poliţiei Galaţi, poliţiştii au fost sesizaţi în noaptea de marţi spre miercuri că pe Drumul Naţional 25, în zona localităţii Drăgăneşti, se află o persoană decedată, posibilă victimă a unui accident rutier.

Poliţiştii au găsit la locul indicat corpul neînsufleţit al unui bărbat, identificat ulterior ca având 45 de ani şi fiind din comuna Priponeşti. Lângă acesta, pe acelaşi sens de mers, a fost găsit un autoturism avariat, aparţinând unei femei de 56 de ani din comuna Barcea.

Şoferul nu a fost găsit la locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior, în persoana unui bărbat, de 29 de ani, din comuna Barcea, despre care poliţiştii au constatat că nu posedă permis de conducere.

La câteva ore după accident, alcoolenia acestuia era de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici