Un tânăr de 29 de ani a fost reţinut după ce a incendiat maşina unei cunoştinţe. Este suspectat de distrugere

Poliţiştii au reţinut un tânar de 29 de ani care ar fi incendiat maşina unei cunoştinţe, focul propagându-se la alte două autoturisme. Individul a fost prins după o lună de la incident şi este suspectat de distrugere, anunţă Poliţia Capitalei, vineri dimineaţa.

467 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 29 de ani a fost reţinut după ce a incendiat maşina unei cunoştinţe. Este suspectat de distrugere

Un tânăr de 29 de ani a fost reţinut după ce a incendiat maşina unei cunoştinţe. Este suspectat de distrugere

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Sectia 15 Poliţie au reţinut, joi, un bărbat de 29 de ani, din Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere”, anunţă sursa citată.

Cercetările au fost declanşate în noaptea de 27 ianuarie, când la ora 03.50, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu la un autoturism, incendiu care s-a extins la alte două maşini parcate, toate fiind distruse în totalitate.

„Deşi iniţial, a existat ipoteza unui scurt circuit, poliţiştii au avut anumite indicii că incendiul ar fi putut fi provocat în mod intenţionat, astfel ca s-a insistat în strângerea de probe în vederea aflării adevărului. Astfel, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, poliţiştii au administrat un întreg probatoriu care a condus la presupunerea rezonabilă că incendiul ar fost provocat, în mod intenţionat, de către un bărbat de 29 de ani, cunoscut al persoanei vătămate”, precizează poliţiştii Capitalei.

Cercetările sunt continuare de Secţia 15 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Bărbatul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici