Un tânăr din Argeş, suspectat că ar fi violat o fată de 13 ani, audiat

Un tânăr de 20 de ani, din Argeş, bănuit că ar fi violat şi ameninţat o fată de 13 ani, pe un câmp din Călineşti, este audiat, luni, de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

414 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Argeş, suspectat că ar fi violat o fată de 13 ani, audiat

Un tânăr din Argeş, suspectat că ar fi violat o fată de 13 ani, audiat

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul, de 20 de ani, din Călineşti, a luat o fată de 13 de ani de acasă, duminică seara, spunându-i că o duce la discotecă. Pe drum însă, bărbatul a oprit pe un câmp unde, sub ameninţare, ar fi violat-o pe fată.

Acasă, fata le-a povestit rudelor, care au anunţat Poliţia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a confirmat că la sediul Poliţiei este audiat un tânărul bănuit de viol.

“Este adus la audieri un tânăr de 20 de ani, din Călineşti bănuit de viol şi conducere fără permis. Este bănuit că noaptea trecută (duminică noaptea - n.a.), ar fi constrâns psihic o minoră de 13 ani să întreţină raporturi sexuale cu el”, a declarat Zamfir.

În momentul în care a fost găsit de poliţişti, tânârul conducea un autoturism, deşi nu are permis de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici