Un tânăr din Craiova a furat maşina mamei sale şi a lovit un autoturism. Două persoane sunt rănite

Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Dolj a furat maşina mamei sale, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, în Craiova, şi a lovit un autoturism. Două persoane sunt rănite.

123 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Craiova a furat maşina mamei sale şi a lovit un autoturism. Două persoane sunt rănite

Un tânăr din Craiova a furat maşina mamei sale şi a lovit un autoturism. Două persoane sunt rănite

Reprezentanţii IPJ Dolj au declarat că poliţiştii au încercat să oprească, miercuri seara, o maşină, pe strada A.I. Cuza din Craiova.

Şoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Malu Mare, nu a respectat semnalul şi şi-a continuat deplasarea, lovind o maşină care circula regulamentar.

”Din accident a rezultat rănirea uşoară a două persoane, un bărbat şi o femeie, ambii din Craiova”, au spus reprezentanţii IPJ Dolj.

Potrivit acestora, niciunul dintre şoferi nu a consumat alcool.

”Tânărul care a provocat accidentul nu deţine permis de conducere şi sustrăsese maşina mamei sale. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, furt în scop de folosinţă şi vătămare corporală din culpă”, au adăugat reprezentanţii IPJ Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici