Un tânăr din Iaşi a mai rămas cu doar 200 de lei în conturi după 8 ani de muncă. Iubita i-a cheltuit 70.000 de euro: cum a reacţionat bărbatul

Un bărbat din Iaşi s-a trezit că mai are doar 200 de lei în conturi după ce a muncit mai bine de 8 ani pentru a-şi face un viitor. Tânărul strânsese 70.000 de euro, dar a rămas rapid fără ei.

36121 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Iaşi a mai rămas cu doar 200 de lei în conturi după 8 ani de muncă. Iubita i-a cheltuit 70.000 de euro: cum a reacţionat bărbatul

Un tânăr din Iaşi a mai rămas cu doar 200 de lei în conturi după 8 ani de muncă. Iubita i-a cheltuit 70.000 de euro: cum a reacţionat bărbatul

Prietena lui i-a cheltuit toţi banii. Potrivit ziaruldeiasi.ro, tânăra lucra la banca unde bărbatul îşi deschisese cont pentru a depune suma. Cei doi aveau o relaţie de durată, se cunoşteau de pe băncile facultăţii, astfel că bărbatul a avut încredere să-i dea tinerei diferite sume de bani pentru a le depune în cont.

Când a vrut să retragă o parte din sumă pentru a-şi cumpăra o maşină, tânărul a avut parte de un şoc uriaş. În cont mai erau doar 200 de lei. Prima persoană suspectată a fost evident prietena sa. Tânăra şi-a recunoscut fapta şi chiar a semnat un act la notariat prin care se angaja să returneze toţi banii. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, bărbatul şi-a dat fosta iubită în judecată.

Curtea de Apel Iaşi a condamnat-o la 3 ani de închisoare cu suspendare, tânăra fiind găsită vinovată de înşelăciune şi acces ilegal într-un sistem informatic pentru că s-a folosit de poziţia sa în bancă pentru a avea acces la conturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici