Un tânăr emo de 16 ani şi-a ucis fosta prietenă (Video)

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din municipiul Hunedoara, adept al curentului emo, a fost reţinut, marţi seară, de poliţişti, după ce a recunoscut că şi-a ucis cu un cuţit fosta prietenă, de aceeaşi vârstă, supărat că l-a părăsit şi că avea un nou iubit.

363 afișări
Imaginea articolului Un tânăr emo de 16 ani şi-a ucis fosta prietenă (Video)

Un tânăr emo de 16 ani şi-a ucis fosta prietenă

Corpul fetei a fost găsit de un prieten al tânărului, care a anunţat Poliţia.

"Cadavrul fetei era pe canapeaua din sufragerie, în locuinţa unde băiatul stătea împreună cu familia. Avea gâtul tăiat. Se pare că arma crimei este un cuţit de bucătărie care a fost găsit în locuinţă", a declarat marţi seară, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, comisarul şef Remus Sabău.

Potrivit acestuia, cei doi tineri se cunoşteau de aproximativ doi ani de zile.

Vecinii tânărului povestesc că au văzut-o pe fată marţi dimineaţă, când a venit cu bicicleta şi a intrat în scara blocului.

"Băiatul a plecat după-amiază cu bicicleta fetei. Am auzit de la vecin că a vorbit la telefon cu un prieten şi l-a chemat să treacă pe la el la o cafea. I-a zis băiatului să nu mai bată la uşă, să intre direct că a lăsat-o deschisă. El a descoperit grozăvia. Cred că a vrut să o găsească", a spus Ruxandra L., una dintre vecine.

Poliţiştii l-au găsit pe tânăr după o oră, într-un cartier de la marginea Hunedoarei.

"Avea sânge pe haine şi şi-a recunoscut imediat faptele. A spus că nu a putut acepta că este cu un alt băiat", a declarat procurorul care coordonează ancheta, Dorel Herban, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Potrivit acestuia, în timpul anchetei, băiatul a povestit cum şi-a omorît fosta iubită.

Acesta se despărţise de el din cauza părinţilor săi, care nu erau de acord cu relaţia lor, şi îşi făcuse un alt prieten.

Celălalt băiat era plecat din localitate, iar tânărul a chemat-o în vizită, să-i returneze un DVD. Între ei a izbucnit o ceartă, iar el a pus mâna pe un cuţit şi i-a tăiat gâtul.

În urma primelor cercetări, a reieşit că băiatul este un adept al curentului emo şi că renunţase la şcoală.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, a spus că tânărul a fost arestat preventiv pentru 19 zile, pentru omor.

"Instanţa a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara privind propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului H.T.L, minor, pentru 19 de zile. Hotărârea instanţei este supusă recursului în termen de 24 de ore de la pronunţare. Inculpatul nu a declarat recurs", a spus Ildiko Glăman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici