Un tânăr militar de 28 de ani s-a aruncat în faţa trenului în Constanţa

Tânărul în vârstă de 28 de ani care a murit decapitat de un tren, iar primele informaţii arătau că s-a sinucis, era militar la o unitate a Forţelor Navale din Murfatlar, judeţul Constanţa. Cu doar câteva zile în urmă, un caporal care păzea o unitate militară din Mamaia Sat s-a împuşcat în cap.

1968 afișări
Imaginea articolului Un tânăr militar de 28 de ani s-a aruncat în faţa trenului în Constanţa

Un tânăr de 28 de ani s-a aruncat în faţa trenului în Constanţa

Trupul tânărului în vârstă de 28 de ani a fost găsit decapitat marţi, lovit de tren, în municipiul Constanţa. El a fost identificat ulterior şi anchetatorii au stabilit că acesta avea 28 de ani şi era militar la o unitate de logistică din Murfatlar, ce aparţine de Forţele Navale.

”Era angajat, din 2012, la UM 0241 din Murfatlar. Nu a fost în misiuni în teatrele de operaţiuni, iar la evaluările medicale şi psihologice, la zi, a fost declarat apt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Forţelor Navale, colonelul Corneliu Pavel.

Militarul era divorţat şi avea un copil de aproximativ şase ani, iar în momentul producerii tragediei se afla în timpul său liber.

Cazul este cercetat de o comisie a unităţii militare din care făcea parte tânărul, dar şi de procurori ai Parchetului Militar.

Un caz similar s-a petrecut la sfârşitul lunii mai, când un caporal în vârstă de 36 de ani, care păzea o unitate militară din Mamaia Sat, a murit după ce s-a împuşcat, la serviciu, cu arma din dotare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici