Un taximetrist a fugit cu bagajul unei cliente, supărat că nu i s-a plătit cât a cerut

Un taximetrist a fugit cu bagajul unei cliente pe care a dus-o de la Bacău la Otopeni pentru că aceasta nu i-a plătit 470 de lei pentru cursă, femeia susţinând că se înţeleseseră la mai puţin, potrivit Poliţiei Române

38 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist a fugit cu bagajul unei cliente, supărat că nu i s-a plătit cât a cerut

Un taximetrist a fugit cu bagajul unei cliente, supărat că nu i s-a plătit cât a cerut (Imagine: Mediafax Foto)

Mirela Violeta C., de 24 ani, din comuna Grămeşti, judeţul Suceava, s-a prezentat vineri la Poliţia Transporturi de la Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni şi a reclamat că a sosit la aeroport în jurul orei 21.00, cu un taxi pe care l-a luat din Bacău, dar şoferul a fugit cu bagajul pentru că nu i-a dat suma pe care acesta i-a cerut-o.

Femeia a spus că a convenit cu şoferul să-i achite pentru transport 270 de lei, dar când au ajuns la destinaţie, acesta i-a cerut 470 de lei, bani pe care nu i-a putut da. Ca urmare, conducătorul taxiului i-a luat bagajul şi a plecat din zona aeroportului.

În urma verificărilor făcute, poliţiştii Serviciului de Poliţie al Aeroportului Otopeni au identificat conducătorul auto în persoana lui A. Adrian, de 38 ani, din Bacău. Acesta este cercetat în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici