Un taximetrist a încercat să calce cu maşina un poliţist pe Aeroportul "H. Coandă"

Un taximetrist este cercetat pentru ultraj şi înşelăciune după ce, marţi, a încercat să calce cu maşina un poliţist de frontieră care l-a surprins în timp ce înşela trei cetăţeni cehi, cărora le ceruse 400 de lei pentru o cursă, informează Poliţia de Frontieră.

564 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist a încercat să calce cu maşina un poliţist pe Aeroportul "H. Coandă"

Un taximetrist a încercat să calce cu maşina un poliţist pe Aeroportul "H. Coandă" (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Henri Coandă şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi Aeroport Henri Coandă au prins un şofer de taxi, după ce acesta a înşelat un pasager şi a încercat să lovească cu maşina un poliţist de frontieră", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, incidentul s-a produs după ce un poliţist a observat că şoferul de taxi se certa cu trei persoane.

La faţa locului, poliţistul a constatat că este vorba despre trei cetăţeni cehi care veniseră cu taxiul din Bucureşti, iar şoferul de taxi, care nu pornise aparatul de taxat, le-a cerut pentru cursă 400 de lei.

Când poliţistul a cerul actele şoferului, acesta a refuzat să se legitimeze, după care s-a urcat în grabă la volan şi a demarat, încercând să dea cu maşina peste omul legii, potrivit sursei citate.

Ulterior, taximetristul a fost blocat în trafic, după aproximativ 300 de metri.

El a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului Buftea, care au dispus cercetarea lui în stare de libertate, pentru ultraj şi înşelăciune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici