Un taximetrist din Capitală este acuzat că a tăiat frânele maşinii pe care o conducea fosta iubită

Un taximetrist din Capitală a fost reţinut, joi, fiind acuzat de tentativă de omor după ce ar fi tăiat frânele maşinii pe care o conducea fosta iubită. Poliţiştii îl acuză şi că ar fi distrus mai multe bunuri care aparţineau femeii sau apropiaţilor acesteia.

6563 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist din Capitală este acuzat că a tăiat frânele maşinii pe care o conducea fosta iubită

Un taximetrist din Capitală este acuzat că a tăiat frânele maşinii pe care o conducea fosta iubită (Imagine: Sebastian Tarataru/ Arhiva Mediafax Foto)

Şovăială Andrei-Mihail a fost reţinut de procurorii de la Parchetul de de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentativă de omor, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul are 42 de ani şi este taximetrist.

"La data de 05.12.2016, inculpatul Şovăială Andrei-Mihail a secţionat în mai multe locuri furtunul sistemului de frânare al roţii din faţă, de pe partea dreaptă a autoturismului marca Skoda Rapid care era folosit de către persoana vătămată D.C., fosta concubină a acestuia, acceptând astfel posibilitatea decesului persoanei vătămate ori al altor participanţi la trafic, în condiţiile unui accident rutier", explică Parchetul într-un comunicat de presă.

Procurorii îl acuză pe bărbatul că pe 21 decembrie 2016 ar fi dat foc unor cauciucuri la uşa apartamentului unde locuiesc părinţii fostei iubite şi unde a locuit şi ea, fiind distruse uşile a două apartamente şi mai multe bunuri. Ulterior, la începutul anului, acesta ar fi vandalizat maşina unui vecin care a parcat pe locul femeii.

Dosarul a fost deschis după ce femeia în vârstă de 37 de ani a reclamat în luna ianuarie că i-au fost tăiate frânele de la maşină. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că starea conflictuală a apărut după ce femeia a aflat că iubitul său este căsătorit. Pe parcusul relaţiei, timp de mai mulţi ani, acesta i-ar fi spus că este şofer de tir, încercând să motiveze astfel perioadele lungi de timp în care nu era alături de iubită, au precizat aceleaşi surse.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici