Un taximetrist din Iaşi, înjunghiat în gât de o tânără care a fugit apoi cu maşina acestuia. Bărbatul a fost operat şi respiră cu ajutorul aparatelor

Un taximetrist din Iaşi, în vârstă de 53 de ani, a fost înjunghiat în gât de o tânără care a fugit apoi cu maşina acestuia, în urma incidentului bărbatul ajungând la spital. Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă în zona Păcurari din municipiul Iaşi.

983 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist din Iaşi, înjunghiat în gât de o tânără care a fugit apoi cu maşina acestuia. Bărbatul a fost operat şi respiră cu ajutorul aparatelor

Un taximetrist din Iaşi, înjunghiat în gât de o tânără care a fugit apoi cu maşina acestuia. Bărbatul a fost operat şi respiră cu ajutorul aparatelor (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Taximetristul a fost operat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, el respirând cu ajutorul aparatelor, în timp ce procurorii de pe lângă Tribunalul Iaşi au deschis dosar penal pentru tentativă de omor în acest caz.

"Pacientul are o plagă tăiată cervicală cu secţionarea muşchilor gâtului. A fost operat şi se află la Terapie Intensivă", a declarat medicul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, fiind deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Tânăra care l-a atacat pe taximetrist este în continuare căutată de poliţiştii ieşeni.

Primele cercetări ale poliţiştilor indică faptul că tânăra ar fi urcat pe bancheta din spate a taximetrului, iar în zona Păcurari, l-a atacat pe şofer cu un cuţit, înjunghiindu-l în gât.

Tânăra făcuse comandă la dispeceratul firmei de taximetrie, şoferul fiind angajat la compania respectivă în urmă cu o lună.

După incident, bărbatul a ieşit singur din maşină, fiind dus apoi de urgenţă la spital.

Tânăra s-a urcat la volan şi a plecat cu maşina. Ulterior, autoturismul a fost găsit abandonat în zona centrală a municipiului Iaşi.

Anchetatorii susţin că din taxi lipsesc staţia de emisie-recepţie, precum şi radio-casetofonul.

"Ancheta continuă. La spital nu s-a putut vorbi cu victima", a afirmat Mihaela Abaza, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici