Un tramvai a deraiat între Hala Traian şi Piaţa Muncii din Capitală

Circulaţia în zona Hala Traian - Piaţa Muncii din Capitală era îngreunată, joi după prânz, din cauza unui tramvai care a deraiat de pe şine, la intersecţia dintre Calea Călăraşilor şi Delea Nouă, poliţiştii rutieri anunţând că nu există persoane care să fi fost rănite în urma incidentului.

422 afișări
Imaginea articolului Un tramvai a deraiat între Hala Traian şi Piaţa Muncii din Capitală

Un tramvai a deraiat între Hala Traian şi Piaţa Muncii din Capitală. Circulaţia este îngreunată (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

"Nu este vorba de un accident. Este, într-adevăr, un tramvai care a deraiat. Nu ştim din ce cauză a sărit de pe şine, cert este că nu a avut loc nicio coliziune" a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere din Capitală, subinspectorul Adrian Codău.

Codău a insistat asupra faptului că, nefiind vorba de vreun accident rutier, ci doar de o simplă deraiere, nimeni nu a fost rănit.

Reprezentantul poliţiei a mai spus că un echipaj a fost trimis în zonă pentru a dirija circulaţia, până la repunerea tramvaiului pe şine.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, a declarat că echipajele de intervenţie ale regiei se află la locul incidentului, încercând să repună cât mai curând pe şine mijlocul de transport.

Raeceanu a spus că tramvaiele 40 şi 56 vor avea traseele deviate pe la Hala Traian - Pache Protopopescu - strada Iancului - bulevardul Pantelimon - bulevardul Chişinău, urmând a intra apoi pe traseul de bază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici