Un tramvai a lovit un taxi al cărui şofer nu s-a asigurat când a schimbat direcţia

Un tramvai a lovit, duminică dimineaţă, în Brăila, un taxi condus de un bărbat de 67 de ani, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

168 afișări
Imaginea articolului Un tramvai a lovit un taxi al cărui şofer nu s-a asigurat când a schimbat direcţia

Un tramvai a lovit un taxi al cărui şofer nu s-a asigurat când a schimbat direcţia

„La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 09:40, poliţiştii Biroului Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe Bulevardul Dorobanţilor a avut loc un accident rutier. La faţa locului poliţiştii au stabilit că un bărbat de 67 de ani, din Brăila în timp ce conducea un autoturism tip Taxi, pe Bulevardul Dorobanţilor, dinspre strada 1 Decembrie 1918 către strada Gării, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda nr. 2 pe banda nr. 3 şi a fost acroşat de un tramvai, condus de un bărbat 48 de ani, din Brăila”, potrivit unui comunicat de presă.

Poliţiştii brăileni precizează că au rezultat doar pagube materiale.

„Atât şoferul cât şi vatmanul au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Persoanele implicate se vor deplasa la Ghişeul Tamponări din cadrul Serviciului Rutier pentru luarea măsurilor legale”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tramvai,
taxi,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici