Un urs a fost tranchilizat după ce a ajuns pe pârtie la Predeal. Decizia luată de autorităţi în privinţa animalului | VIDEO

Un urs care a ajuns, miercuri, pe pârtie la Predeal a fost tranchilizat şi va fi relocat. Turiştii spun că nu e prima dată când animalul ajunge pe pârtie şi cred că el are bârlogul în apropiere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

673 afișări

Jandarmii din Predeal au fost sesizaţi, miercuri, că un urs a ajuns, din nou, pe pârtie şi au intervenit astfel încât să asigure zona. A veni şi un echipaj specializat pentru a tranchiliza animalul.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 despre prezenţa animalului pe pârtie. Ursul a fost tranchilizat şi urmează să fie relocat. Noi am asigurat sprijin pentru ca turiştii să nu fie puşi în pericol”, a declarat Ion Zaharie, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Braşov.

Martori la prezenţa ursului pe pârtie spun că nu este prima dată când animalul ajunge aici de la începutul anului, existând posibilitatea ca acesta să aibă bârlogul undeva în apropierea pârtiei din Predeal.

Se ia în considerare relocarea ursului la Sanctuarul de la Zărneşti, însă acest demers nu este încă finalizat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
pârtie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici