Un urs suspectat că ar fi ucis un tânăr, omorât de vânătorii braşoveni

O ursoaică cu pui suspectată că ar fi cea care a ucis un tânăr braşovean, în noaptea de joi spre vineri, pe o alee de sub Tâmpa, a fost împuşcată, vineri seară, de vânători, potrivit ediţiei on-line a cotidianului "Gândul".

36 afișări
Imaginea articolului Un urs suspectat că ar fi ucis un tânăr, omorât de vânătorii braşoveni

Un urs suspectat că ar fi ucis un tânăr, omorât de vânătorii braşoveni

Potrivit ziarului "Gândul", după o zi de căutări, aproape 20 de vânători din Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Braşov au împânzit, vineri seară, aleea pe care avusese loc atacul, în speranţa că animalul va reveni la "locul faptei".

În jurul orei 21, 45, ursoaica şi-a făcut apariţia, urmată la câţiva metri de cei doi pui ai săi.

"S-a dus direct la copacul sub care săpase ca să îngroape cadavrul omului ucis, iar când i-a simţit pe vânători s-a năpustit direct spre ei. Noroc că oamenii nu s-au pierdut cu firea, iar unul a reuşit să tragă două focuri de armă, care au omorât-o pe loc", a declarat pentru cotidianul "Gândul" Dorel Noaghea, şeful AJVP Braşov.

Cadavrul animalului a fost transportat la sediul DSVSA Braşov, unde va fi autopsiat pentru a se stabili fără nici un dubiu dacă este vorba într-adevăr de ursoaica ucigaşă care a pus pe jar autorităţile de sub Tâmpa.

„Sâmbătă, vom avea şi rezultatele analizelor de laborator, dar după tot comportamentul ei şi după cum a reacţionat la vederea vânătorilor, atacându-i imediat, mai mult ca sigur că ea este", a spus Dorel Noaghea.

Cadavrul unui bărbat cu identitate necunoscută a fost descoperit, vineri, în jurul orei 9.00, pe aleea de sub Tâmpa, din Braşov, acesta fiind sfâşiat de o ursoaică cu doi pui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici