Un val uriaş care a lovit o plajă în timpul unui ritual a făcut 11 morţi

Tragedie în provincia indoneziană Java de Est, pe plaja Payangan.

991 afișări
Imaginea articolului Un val uriaş care a lovit o plajă în timpul unui ritual a făcut 11 morţi

Un val uraş care a lovit o plajă în timpul unui ritual a făcut 11 morţi

11 oameni s-au înecat în Indonezia, după ce au fost duşi de un val înalt care a lovit pe o plajă din provincia Java de Est, plaja Payangan, districtul Jember.

În ciuda avertismentelor de a evita marea, pe plajă s-au adunat mai multe persoane, sâmbătă seara, pentru a participa la un ritual local care includea şi înot în ocean.

Grupul care se adunase pe plajă era format din 24 de oameni din diferite sate. Printre cei 13 supravieţuitori se numără şi o fetiţă de 2 ani.

„Un rezident i-a avertizat să nu meargă la mare din cauza valurilor mari, dar au ignorat-o”, a spus şeful salvatorilor, I Wayan Suyatna, explicând că 23 dintre participanţii la rituat au fost duşi de un val format brusc.

Ultima victimă a fost recuperată duminică după-amiază.

Agenţia de Meteorologie a Indoneziei a avertizat asupra riscului de fenomene meteorologice extreme şi valuri înalte în mai multe regiuni, inclusiv în Java de Est. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici