Unanimitate pentru aer curat în Bucureşti

Proiectul de lege depus de către "Platforma Civică Împreună pentru Centura Verde" pentru protejarea pădurilor din Ilfov a fost votat de toţi cei 40 de membri din Consiliului Economic şi Social.

240 afișări
Imaginea articolului Unanimitate pentru aer curat în Bucureşti

Pădurea Voluntari FOTO: Alex Găvan

„Un pas mai aproape de un Bucureşti cu aer curat. Proiectul de lege depus de către "Platforma Civică Împreună pentru Centura Verde" pentru protejarea pădurilor din Ilfov a fost astăzi dezbătut în plenul Consiliului Economic şi Social şi a fost votat favorabil în UNANIMITATE de toţi cei 40 de membri prezenţi”, scrie, pe Facebook, Alex Găvan, iniţiator al proiectului.

Platforma civică „Împreună pentru Centura Verde” a intervenit pentru combaterea poluării din Capitală. În contextul poluării dramatice din Bucureşti şi al tăierilor îngrijorătoare de păduri din jurul Capitalei, zeci de organizaţii neguvernamentale, grupuri civice şi persoane publice adunate sub umbrela platformei „Împreună pentru Centura Verde” (www.centuraverde.ro), solicită autorităţilor protejarea pădurilor din judeţul Ilfov şi începerea neîntârziată a demersurilor pentru crearea Centurii Verzi Bucureşti-Ilfov.

Proiectul de lege propus de platforma civică „Împreună pentru Centura Verde” presupune punerea sub protecţie a întregii vegetaţii forestiere a Ilfovului şi constituie piatra de temelie pentru viitoarea Centură Verde Bucureşti-Ilfov. El a fost întocmit cu implicarea deputatelor Diana Buzoianu şi Oana Cambera şi a fost depus la Parlament pe 12 aprilie.

AICI, pentru cei care vor să semneze pentru proiect.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici