Unchiul lui Sebi, studentul omorât la 2 Mai: Dreptatea o să o vedem la sfârşit, la condamnare

Mihai Drăgan, unchiul lui Sebastian Andrei Olariu, studentul ucis la 2 Mai, spune că rudele acestuia „rezistă greu”: „Dreptatea o să o vedem la sfârşit, la condamnare”.

543 afișări
Imaginea articolului Unchiul lui Sebi, studentul omorât la 2 Mai:  Dreptatea o să o vedem la sfârşit, la condamnare

Unchiul lui Sebi, studentul omorât la 2 Mai: Dreptatea o să o vedem la sfârşit, la condamnare

„Eu aştept concluziile finale ale Corpului de Control al ministrului de Interne. Sunt convins că lucrurile nu vor rămâne aşa, pentru că nu au cum să rămână aşa. Binenţeles, vreau să lăsăm organele de cercetare să-şi facă treaba. Dreptatea o să o vedem la sfârşit, la condamnare”, spune Mihai Drăgan, unchiul lui Sebastian Andrei Olariu, studentul ucis la 2 Mai.

El afirmă că rudele lui Sebastian vor „un final cât de repede posibil şi să se facă dreptate”.

„Rezistăm greu. Valentin abia dacă poate să vorbească, de aceea vă vorbesc eu şi nu el. Expunerea publică a acestui caz este un lucru pe care noi nu ni-l dorim, dar credem că este necesar. E îngrozitor. Nu dorim absolut nimănui să fie în situaţia noastră. Măcar după tragedia petrecută acum să se ia nişte măsuri şi să înţeleagă că în felul ăsta nu se poate”, adaugă Drăgan.

Rudele lui Sebastian Andrei Olariu au predat, vineri, la poliţie, o înregistrare de 34 de minute, fără imagini, doar cu sunet, făcută de camera video a studentului ucis la 2 Mai.

Şoferul care a intrat cu maşina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineaţa, omorând doi dintre ei, era drogat şi a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de poliţişti în Vama Veche.

Mai mulţi şefi ai Poliţiei din Constanţa, Mangalia şi Vama Veche au fost eliberaţi din funcţie. Lor li se impută modul în care au intervenit poliţiştii înainte de accidentul din 2 Mai. De asemenea, trei poliţişti vor fi anchetaţi de procurori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici