Unde găseşti cele mai ieftine şi bune staţiuni de schi din Europa?

Dacă ai vrut să eviţi staţiunile aglomerate din perioada Sărbătorilor, ai acum motive de bucurie! Preţurile sunt mai mici şi cu 50% faţă de decembrie, iar ca bonus ai şi skipass inclus!

86 afișări
Imaginea articolului Unde găseşti cele mai ieftine şi bune staţiuni de schi din Europa?

Unde găseşti cele mai ieftine şi bune staţiuni de schi din Europa? (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Pasionaţii sportului alb au de unde alege. Staţiunile de ski se întrec în fel de fel de oferte avantajoase şi oferă reduceri în funcţie de numărul de zile pe care îl petreceţi aici sau de mărimea pârtiei.

De exemplu, cele mai ieftine staţiuni din categoria 1-10 kilometri se află în Cehia şi în Lituania, potrivit unui raport al Centrelor Europene ale Consumatorilor din Uniunea Europeană.

Astfel, o vacanţă la ski în staţtiunea Harrachov din Cehia te costă în februarie doar 89 de euro de persoană pentru un sejur de trei zile.

Citeşte mai multe despre cele mai ieftine şi bune staţiuni de schi din Europa pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici