Unul dintre cei doi oameni ai străzii incendiaţi a murit la Spitalul Floreasca

Bărbatul fără adăpost, incendiat în urmă cu o săptămână la Galaţi, alături de un alt om al străzii, a murit la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese transferat marţi, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali ai Spitalului Floreasca.

919 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei doi oameni ai străzii incendiaţi a murit la Spitalul Floreasca

Unul dintre cei doi oameni ai străzii incendiaţi a murit la Spitalul Floreasca

Bărbatul avea un bărbat de 49 de ani şi fusese transferat de la Spitalul Judeţean Galaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti la începutul săptămânii, fiind în continuare în stare gravă. Bărbatul avea arsuri de gradul I, II şi III pe 65% din suprafaţa corpului şi era intubat încă de la internare, neavând arsuri de căi aeriene.

"În continuare se menţine starea gravă, iar prognosticul este rezervat. De aceea, doctorii care îl îngrijesc au decis transportul medical terestru, în defavoarea transportului aerian. Decizia de a realiza acum acest transfer a fost luată după ce medicii de la unitatea de arşi de la Spitalul Floreasca au semnalat disponibilitatea preluării pacientului şi au luat toate măsurile care să asigure izolarea pacientului. (...) De asemenea, trebuie menţionat că Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi are secţie de chirugie plastică, terapie intensivă de înalt nivel şi posibilităţi de izolare a pacienţilor", anunţa marţi Ministerul Sănătăţii.

Bărbatul a decedat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Cealaltă victimă, în vârstă de 59 de ani, are răni uşoare, pe picioare şi pe mâna dreaptă

Suspectul, tot de un om al străzii, a fost arestat preventiv.

Cei doi oameni ai străzii incendiaţi aveau un adăpost improvizat în care dormeau noaptea, situaţia fiind cunoscută de locatarii din zonă. Vineri dimineaţa, în jurul orei 03.00, o persoană a sunat la 112 să anunţe incendierea acestora.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici