Unul dintre cei mai cunoscuţi proxeneţi din Prahova, condamnat la cinci ani de închisoare

Unul dintre cei mai cunoscuţi proxeneţi din Prahova, Constantin Aurel, zis "Aurică Pumn de Fier", a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de închisoare de către magistraţii Tribunalului Prahova, în acelaşi dosar în care au primit pedepse privative de libertate şi doi dintre "locotenenţii" săi.

1010 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei mai cunoscuţi proxeneţi din Prahova, condamnat la cinci ani de închisoare

Unul dintre cei mai cunoscuţi proxeneţi din Prahova, condamnat la cinci ani de închisoare (Imagine: Claudiu Irimie/Mediafax Foto)

Judecătorii de la Tribunalul Prahova au pronunţat, miercuri, sentinţa în cazul unuia dintre cei mai cunoscuţi proxeneţi din Prahova, respectiv Constantin Aurel, cunocut în lumea interlopă ca "Aurică Pumn de Fier".

Prin sentinţa pronunţată, judecătorii l-au condamnat pe Constantin Aurel la patru ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, la cinci ani de închisoare pentru proxenetism, la trei ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis şi la şase luni de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

Proxenetul a primit, de asemenea, o pedeapsă de şase luni de detenţie pentru sfidarea organelor judiciare.

În final, pedepsele stabilite pentru infracţiunile comise au fost contopite, stabilindu-se pedeapsa cea mai grea, respectiv cinci ani închisoare.

Aceasta nu este prima sentinţă penală pe numele lui Constantin Aurel, el fiind recidivist.

În acelaşi dosar, magistraţii de la Tribunalul Prahova i-au condamnat la câte cinci ani de închisoare şi pe doi dintre "locotenenţii" săi, şi anume pe Florin Cruceru, zis "Fefeul", şi pe Cezar Costache, zis "Cezărică", ambii recidivişti.

În decembrie 2010, cei mai importanţi membri ai clanului condus de "Aurică Pumn de Fier" au fost arestaţi preventiv de către magistraţii Tribunalului Prahova, interlopii fiind acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni, unele deosebit de violente, printre care se proxenetism, şantaj, recuperări şi furturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici