Unul dintre fiii lui Bercea Mondial, suspectat că a tâlhărit o femeie în Piteşti alături de alţi tineri

Unul dintre fiii lui Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel, în vârstă de 23 de ani, este suspectat că ar fi tâlhărit o femeie în centrul municipiului Piteşti, alături de cumnatul său şi de alţi doi tineri, el fiind oprit în trafic de poliţişti, luni după-amiază, în comuna argeşeană Albota.

274 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fiii lui Bercea Mondial, suspectat că a tâlhărit o femeie în Piteşti alături de alţi tineri

Bercea Mondial (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, victima a sunat la Serviciul de urgenţă 112 reclamând că i-a fost furat un lănţişor, imediat o maşină de Poliţie reperându-i pe cei patru tineri suspectaţi de furt, între aceştia fiind şi unul dintre fiii lui Bercea Mondial.

La ieşirea din Piteşti spre Slatina, pe DN 65 A, autoturismul cu care au fugit cei patru tineri, un Renault Megan înmatriculat în Franţa, a fost oprit într-un baraj rutier, o maşină a Poliţiei blocând şoseaua, suspecţii fiind culcaţi la pământ, imobilizaţi şi încătuşaţi.

"Din primele cercetări rezultă că cei patru tineri sunt doi din Drăgăneşti Olt, Laurenţiu Anghel, de 23 de ani, şi Marius Constantin (ginerele lui Bercea Mondial) şi alţi doi tineri din Slatina. Ei au fost opriţi în trafic, iar maşina a fost controlată de către poiţiştii criminalişti prelevându-se probe şi amprente de la faţa locului", a declarat comisarul şef Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

După ce a fost imobilizat, lui Laurenţiu Anghel i s-a făcut rău, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Surse poliţieneşti au confirmat că în maşina Renault Megane a fost găsit lănţişorul femeii tâlhărite.

Conform surselor citate, din declaraţiile lui Laurenţiu Anghel a reieşit că Mihai Constantin, cumnatul său, conducea maşina, iar la un moment dat i-a luat la ocazie pe cei doi tineri din Slatina, pretizând că nu-i cunoaşte pe aceştia.

În replică, cei doi tineri din Slatina susţin că îi cunosc pe cei doi, dar niciunul din cei patru tineri nu recunoaşte că i-a furat lănţişorul femeii.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti, jandarmi şi poliţişti de la Departamentul de Intervenţie Rapidă.

Traficul rutier în zona barajului rutier format de Poliţie a fost blocat total aproximativ 20 de minute, formându-se coloane de maşini de un kilometru în ambele sensuri.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier a revenit la normal, după ce alte 30 de minute s-a circulat alternativ pe o singură bandă.

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, şi cei doi suspecţi din Slatina urmează să fie aduşi pentru audieri la Poliţia municipiului Piteşti, în timp ce Laurenţiu Anghel este investigat medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost trimis în judecată, în acest an, pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare, şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici