Unul dintre studenţii suspecţi în cazul crimei de la Timişoara a fost găsit cu venele tăiate

Unul dintre cei doi studenţi suspecţi în cazul uciderii bărbatului al cărui cadavru a fost descoperit tranşat în portbagajul unei maşini din Timişoara a fost găsit, sâmbătă, de poliţişti, într-un apartament din municipiu, cu venele tăiate, acesta fiind dus la secţia de urgenţă a Spitalului Judeţean.

123 afișări
Imaginea articolului Unul dintre studenţii suspecţi în cazul crimei de la Timişoara a fost găsit cu venele tăiate

Unul dintre studenţii suspecţi în cazul crimei de la Timişoara a fost găsit cu venele tăiate (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde este internat, sub pază, tânărul în vârstă de 20 de ani, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar starea acestuia este bună. Cadrele medicale afirmă că tânărul, care şi-a provocat mai multe răni pe mâini, a supravieţuit pentru că nu şi-a tăiat niciun vas mare de sânge.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Haţeg, judeţul Hunedoara, student la Universitatea de Medicină din Timişoara, este suspect, alături de o fată de aceeaşi vârstă, din Arad, în cazul uciderii unui bărbat de 65 de ani, al cărui cadavru a fost găsit tranşat, sâmbătă dimineaţă, în portbagajul unei maşini parcate în faţa unui cămin care aparţine Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Sergiu Rus, a declarat corespondentului MEDIAFAX că tânărul şi-a tăiat venele în momentul în care poliţiştii au descins într-un apartament din Timişoara, având informaţii că acesta s-ar ascunde acolo.

Fata este căutată în continuare de poliţişti, datele acesteia fiind anunţate tuturor Inspectoratelor de Poliţie din ţară, iar ea fiind dată în consemn la frontieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, în acest caz poliţiştii au fost anunţaţi de portarul Căminului 2 Medicină, care a observat doi studenţi ce cărau nişte bagaje voluminoase din care curgea sânge.

"Portarul de la Căminul 2 Medicină a observat doi tineri care cărau nişte bagaje voluminoase, pe care le-au băgat în portbagajul unui autoturism Mercedes, parcat în faţa căminului. Apoi a observat nişte pete de sânge şi a sunat la poliţie. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au deschis portbagajul şi au descoperit, într-un bagaj, trunchiul unui bărbat, iar într-o pungă, picioarele acestuia", a spus Rus.

Bărbatul ucis la Timişoara, al cărui cadavru a fost găsit tranşat într-o maşină în faţa unui cămin studenţesc al Universităţii de Medicină din municipiu, împlinea, sâmbătă, 65 de ani şi făcea parte din comitetul romilor care se ocupă de judecata ţigănească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici