UPDATE Avionul şi-a reluat zborul/ Un avion Tarom s-a întors la Otopeni din cauza unei pasagere suspecte de coronavirus

  • Un avion Tarom s-a întors pe Aeroportul Otopeni din cauza unei pasagere suspecte de coronavirus
  • Femeia a fost examinată medical şi nu prezenta simptome de coronavirus
  • Avionul a decolat fără pasagera suspectă de virus
1390 afișări
Imaginea articolului UPDATE Avionul şi-a reluat zborul/ Un avion Tarom s-a întors la Otopeni din cauza unei pasagere suspecte de coronavirus

Un avion Tarom s-a întors la Otopeni din cauza unei pasagere suspecte de coronavirus

UPDATE ora 21:20 Pasagera a fost examinată medical, însă nu a mai urcat la bordul aeronavei care a decolat de aproximativ 20 de minute spre Suceava 

Compania Tarom a decis să îi ofere acesteia cazare într-un hotel din Bucureşti în această seara şi îi va asigura deplasarea spre Suceava în cursul zilei de mâine, pentru a evita conflictul cu ceilalţi pasageri.
 
CEO-ul Tarom, George Barbu face un apel la calm în rândul pasagerilor şi ne sfătuieşte să evităm pe cât posibil călătoriile în această perioadă.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Un avion Tarom care opera cursa Bucureşti - Suceava s-a întors pe Aeroportul Otopeni, luni seara, după ce o pasageră care venise din Spania a început să tuşească. Femeia a fost examinată medical şi nu prezenta simptome de coronavirus. 

Comandantul aeronavei a luat decizia să se întoarcă pentru ca pasagera să fie consultată.

Aceasta nu prezenta simptome de coronavirus, iar avionul va decola din nou în scurt timp, potrivit informaţiilor MEDIAFAX.

Pasagera a completat declaraţia pe propria răspundere că va intra în autoizolare pentru 14 zile când va ajunge la Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici