Video UPDATE: Incendiul din cartierul Floreasca din Capitală a fost stins - GALERIE FOTO, VIDEO

Incendiul izbucnit joi în cartierul Floreasca din Capitală, în apropierea unui club a fost stins. Pentru stingerea focului au intervenit şase autospeciale, nefiind nicio persoană rănită.

9016 afișări

UPDATE 16:55 Incendiul a fost stins

Vezi mai jos GALERIE FOTO

Focul a izbucnit la un cort din structură de lemn, în jurul lui fiind depozitate materiale lemnoase şi de plastic. Cortul ar aparţine unui club din cartierul Floreasca din Capitală.

Mai multe autospeciale acţionează la faţa locului pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit pompierilor, nicio persoană nu a fost rănită. La momentul transmiterii ştirii sunt degajări mari de fum, reprezentanţii ISU anunţând că focul a fost localizat iar zona securizată.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici