Video VIDEO UPDATE Tensiuni la protestul anti-restricţii de la Sibiu. Protestatarii s-au adunat în faţa prefecturii: „Ceauşescu n-a murit, este Cîţu travestit”

  • Un protest anti-restricţii are loc şi la Sibiu.
  • Majoritatea celor 200 de persoane nu poartă măşti, iar un protestatar a fost ridicat de jandarmerie după ce a înjurat şi a făcut gesturi obscene în direcţia Primăriei.
  • Protestatarii au pornit spre bulevardul Vasile Milea, care face legătura cu DN1.
  • Bulevardul Vasile Milea a fost blocat.
  • Protestul de la Sibiu s-a încheiat în locul de unde a pornit - Piaţa Mare şi va continua mâine la 17.00.
  • Protestatarii s-au întors din drum. Ei scandează în faţa prefecturii.
1120 afișări

UPDATE 20:07: Protestatarii s-au întors din drum. Ei scandează în faţa prefecturii: „Ceauşescu n-a murit, este Cîţu travestit”. ”Să vină prefectul”.

UPDATE: Protestatarii au pornit spre bulevardul Vasile Milea, care face legătura cu DN1. Jandarmii au format în faţa lor un cordon pentru a-i împiedica.

Oamenii i-au acuzat pe jandarmi că mint, deoarece traseul ar fi fost discutat înainte de protest.

După câteva minute, jandarmii le-au permis protestatarilor să meargă mai departe, pe traseul ales.

Oamenii strigă „Cea mai proastă meserie este la jandarmerie”, „Hoţii, hoţii” şi „Libertate”.

Protestatarii se află pe Bulevardul Vasile Milea Sibiu, în faţa Academiei Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu şi strigă „Libertate!”.

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, luni seară, în Piaţa Mare din Sibiu. Unii au dat foc măştilor de protecţie.

Unul dintre protestatari a înjurat şi a făcut gesturi obscene în direcţia Primăriei. Acesta a fost îmbrâncit, moment în care au intervenit jandarmii. Tânărul recalcitrant i-a înjurat şi pe aceştia şi a fost băgat în duba jandarmeriei.

Oamenii au plecat din Piaţa Mare spre principalele bulevarde ale oraşului, urmând traseul avut de fiecare dată la marile proteste.

Majoritatea celor 200 de persoane nu poartă măşti.

Ei strigă „Arafat judecat pentru cei legaţi de pat”, „Demisia” sau „Ieşiţi din casă, e şi ţara voastră”.

Protestatarii vor să înainteze spre  DN1 - DN7 şi nu sunt lăsaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici