Urmări tragice pentru o familie de refugiaţi ucraineni, după un accident în Galaţi

Un accident rutier produs joi seara, în oraşul Galaţi, a avut urmări tragice pentru o familie de refugiaţi ucraineni. O femeie, în vârstă de 30 de ani, însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina după ce a fost lovită de o maşină, alături de soţul ei, pe trecerea de pietoni.

928 afișări
Imaginea articolului Urmări tragice pentru o familie de refugiaţi ucraineni, după un accident în Galaţi

Urmări tragice pentru o familie de refugiaţi ucraineni, după un accident în Galaţi

Joi seara, în oraşul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav.

Primele verificări au scos la iveală că un bărbat, cu vârsta de 36 de ani, din oraşul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, ajuns într-o intersecţie, a surprins şi accidentat două persoane care traversau strada pe marcajul pietonal şi pe culoarea galbenă a semaforului, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.

Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav şi de soţul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetăţenie ucraineană şi beneficiari ai protecţiei temporare.

Ambele victime au ajuns la spital şi au rămas internate. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului.

Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice şi de substanţe psihoactive, iar şoferul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi a revenit ulterior cu o informaţie, precizând că a comunicat o vârstă greşită pentru şofer. Potrivit poliţiei, acesta are 19 ani, nu 36.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici