Urmările ploilor torenţiale: Trafic restricţionat pe două drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren şi aluviunilor

În urma ploilor din ultimele zile, în judeţul Argeş, traficul este blocat pe DN73D Câmpulung-Târgovişte, în localitatea Boteni, din cauza unei alunecări de teren, iar în judeţul Hunedoara pe DN 7 Sebeş – Deva, la kilometrii 356 şi 357, circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ, din cauza apei.

740 afișări
Imaginea articolului Urmările ploilor torenţiale: Trafic restricţionat pe două drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren şi aluviunilor

Trafic restricţionat, din cauza alunecărilor de teren şi aluviunilor

În urma precipitaţiilor din ultimele zile, în judeţul Argeş, traficul este blocat pe DN73D Câmpulung-Târgovişte, în localitatea Boteni, din cauza unei alunecări de teren, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Totodată, în judeţul Hunedoara, pe DN 7 Sebeş – Deva, la kilometrii 356 şi 357, circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ, din cauza apei pluviale care inundă parţial suprafaţa carosabilă pe aproximativ 100 metri.

În judeţul Alba, pe DN 1 Sebeş – Aiud, la această oră se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 metri.

Din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă, sunt în vigoare două devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, astfel:

Pe Autostrada 1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada 2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Tot pe Autostrada Soarelui, traficul este restricţionat pe prima bandă între kilometrii 49 şi 65 (Săruleşti – Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi), pe sensul către litoral.

Taguri:
trafic,
dn,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici