Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă. Cinci oameni au sărit dintr-o maşină urmărită, în mers

  • Urmărire cu focuri de armă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o localitate din judeţul Timiş.
  • Cinci oameni au sărit din maşina aflată în mers, iar şoferul a fugit după ce a intrat într-un copac.
555 afișări
Imaginea articolului Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă. Cinci oameni au sărit dintr-o maşină urmărită, în mers

Poliţiştii din Timiş au încercat să oprească, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Giroc, un autoturism cu număr de înmatriculare din Ungaria.

Întrucât şoferul nu a oprit la semnale poliţiştilor, s-a trecut la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, timp de aproximativ 20 minute, în sprijin fiind solicitat şi un echipaj din cadrul Postului de Poliţie Giroc.

La un moment dat, şoferul, din cauza defecţiunilor tehnice produse pe timpul urmăririi, atât pe străzi cât şi pe câmpurile din localitate, a încetinit şi toţi cei 5 ocupanţi au sărit din maşina care şi-a continuat deplasarea şi s-a oprit într-un copac din afara şoselei.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestora, trăgând 2 focuri în plan vertical. După urmăriri, au fost identificaţi trei bărbaţi de 15, 18 şi 21 de ani, pasageri în maşină, într-o clădire în construcţie.

IPJ Timiş anunţă dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Continuă cercetările pentru identificarea şoferului şi a altor 2 persoane implicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
timiş,
urmărire,
sofer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici