Ursoaica filmată când rupea gardul unei gospodării în Azuga, îndepărtată din nou de jandarmi

  • Ursoaica filmată săptămâna trecută când rupea gardul unei gospodării în Azuga a coborât din nou în staţiune şi a reuşit să intre în mai multe gospodării.
  • Ursoaica şi puiul ei au ieşit miercuri seara în căutarea hranei.
552 afișări
Imaginea articolului Ursoaica filmată când rupea gardul unei gospodării în Azuga, îndepărtată din nou de jandarmi

Ursoaica şi puiul căutau hrană

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova a fost direcţionat pe strada Parcului din Azuga unde a fost semnalată prezenţa unei ursoaice cu un pui.

Jandarmii au îndepărtat persoanele care se aflau în apropiere, folosind totodată semnale acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor sălbatice spre zona forestieră.

Reprezentanţii Ocolului Silvic Azuga au confirmat faptul că sunt aceiaşi urşi care, săptămâna trecută, au încercat să intre într-o gospodărie şi că se fac demersuri pentru relocarea lor.

De această dată urşii au reuşit să intre în mai multe gospodării, însă fără a produce victime sau pagube însemnate.

Ursoaica a fost filmată de localnici săptămâna trecută în Azuga, în timp ce încerca să intre într-o gospodărie rupând scânduri dintr-un gard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici