Ursul care se plimbă prin judeţul Brăila, căutat de mai multe echipe / Ar fi o premieră istorică pentru judeţ

Mai multe echipe caută şi sâmbătă ursoaica observată, în noaptea de joi spre vineri, în zona Făurei-Sat, judeţul Brăila. Ar fi pentru prima oară în istorie când este semnalată prezenţa unui urs în judeţul Brăila.

7336 afișări
Imaginea articolului Ursul care se plimbă prin judeţul Brăila, căutat de mai multe echipe / Ar fi o premieră istorică pentru judeţ

Ursul care se plimbă prin judeţul Brăila, căutat de mai multe echipe / Ar fi o premieră pentru judeţ

„Începând cu ora 09.00 patrulează cinci echipaje ale IJJ Brăila, cinci echipaje ale IPJ Brăila, un echipaj SMURD de la ISU Brăila, echipe de voluntari din cadrul UAT Jirlău şi un medic veterinar din localitatea Făurei”, a informat, sâmbătă, ISU Brăila.

Ursoaica a fost observată în noaptea de joi spre vineri, în zona Făurei-Sat, în pădurea de lângă podul peste râul Buzău. Potrivit debraila.ro, au fost găsite şi urme de urs.

ISU a trimis mesaje RO-Alert pentru a-i avertiza pe localnici.

Tot debraila.ro susţine că este pentru prima oară în istorie când este semnalată prezenţa unui urs în judeţul Brăila, aspect confirmat de AJVPS Brăila. Până acum, în literatura de specialitate, nu există referiri la urşi în Câmpia Bărăganului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
brăila,
urs,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici