Ursul din Ploieşti care a agitat localitatea în ultima perioadă a fost capturat

Animalul urmează să fie relocat, de îndată, într-un mediu adecvat acestuia, în zona localităţii prahovene Tabla Buţii.

718 afișări
Imaginea articolului Ursul din Ploieşti care a agitat localitatea în ultima perioadă a fost capturat

Ursul din Ploieşti care a agitat localitatea în ultima perioadă a fost capturat

„Primăria Municipiului Ploieşti informează cetăţenii că luni, 21 august 2023, în jurul orei 5.45, echipa de intervenţie coordonată de primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a reuşit capturarea exemplarului de urs, a cărei prezenţă a fost semnalată, în ultima vreme, pe raza oraşului nostru. Astfel, în urma unei sesizări, primită prin intermediul apelului de urgenţă 112, a fost semnalată prezenţa exemplarului de urs în incinta Rafinăriei Lukoil, din Ploieşti. În urma apelului recepţionat, echipa special constituită în acest sens a intervenit, de urgenţă, procedând la tranchilizarea animalului”, potrivit unui comunicat de presă.

Primăria transmite că, pe toată durata intervenţiei, ursul nu a avut de suferit, exemplarul urmând a fi relocat, de îndată, într-un mediu adecvat acestuia, în zona localităţii prahovene Tabla Buţii.

„Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, mulţumeşte, şi pe această cale, tuturor factorilor implicaţi în capturarea ursului, pe parcursul intervenţiei”, se menţionează în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
primărie,
urs,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici