Ursula von der Leyen transmite un mesaj de Ziua internaţională a Muncii

Preşedinta Comisiei Europene transmite duminică, 1 mai, un mesaj cu ocazia Zilei internaţionale a Muncii.

676 afișări
Imaginea articolului Ursula von der Leyen transmite un mesaj de Ziua internaţională a Muncii
Ursula von der Leyen scrie despre avantajele pe care refugiaţii ucrainieni le au în cadrul UE şi salută, totodată efortul ţărilor europene de a-i integra pe aceştia.
 
„Aduc un omagiu oamenilor care fug de războiul din Ucraina şi îşi reconstruiesc vieţile în Uniunea Europeană. În Europa, ei pot avea acces la locuri de muncă, iar competenţele profesionale le sunt recunoscute”, a scris von der Leyen pe Twitter, duminică. 
 
Totodată, aceasta scrie că aduce mulţumiri tuturor ţărilor din UE şi europenilor care ajută la integrarea refugiaţilor. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici