Vacanţe ieftine pentru mijlocul verii pe litoralul european

Lunile iulie şi august sunt cele mai scumpe când vine vorba de vacanţe, dar cu toate acestea, se găsesc şi în această perioadă pachete turistice accesibile pentru buzunarul turiştilor români.

122 afișări
Imaginea articolului Vacanţe ieftine pentru mijlocul verii pe litoralul european

Vacanţe ieftine pentru mijlocul verii pe litoralul european (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele mai ieftine destinaţii sunt Grecia şi Bulgaria, însă cu 200-300 de euro/persoană veţi sta fără griji şi la plajă în Italia sau Spania.

Grecia - Cele mai ieftine oferte sunt pentru staţiunea Nea Varsna-Asprovalta. Aici, ofertele agenţiilor de turism ce includ 9 zile de cazare la un hotel de 2 stele şi transportul cu autocarul, pentru lunile iulie-august, se învârt în jurul sumei de 65 de euro/persoană/sejur.
La tarife ceva mai mari, adică între 150 de euro şi 200 de euro de persoană, puteţi alege excursii în insulele Thassos, Zakynthos sau Corfu.

Citeşte mai multe despre vacanţele ieftine pentru mijlocul verii pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici