Vâlcea: Un bărbat care intenţiona să voteze a murit în apropierea secţiei

Un bărbat de 45 de ani care intenţiona să voteze a murit în apropierea unei secţii de vot din din localitatea Alunu, judeţul Vâlcea.

Urmărește
373 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Un bărbat care intenţiona să voteze a murit în apropierea secţiei

Vâlcea: Un bărbat care intenţiona să voteze a murit în apropierea secţiei

Potrivit IPJ Vâlcea, este vorba de un bărbat de 45 de ani, din localitatea Alunu, cunoscut cu afecţiuni cardiace, care intenţiona să voteze şi a acuzat o stare de rău în apropierea secţiei de votare.

Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului.

Trupul neînsufleţit urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Procesul electoral nu a fost suspendat, transmite Poliţia Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici