Vâlcov: Nu am niciun dosar la DNA, jurnaliştii au fost intoxicaţi

Primarul Slatinei, Darius Vâlcov, a declarat, sâmbătă seară, că nu a fost şi nu este vizat în vreun dosar deschis de procurorii anticorupţie, afirmând că, în opinia sa, informaţia cu care jurnaliştii au fost "intoxicaţi" a pornit din zona clanurilor deranjate de recentele sale poziţii publice.

24 afișări
Imaginea articolului Vâlcov: Nu am niciun dosar la DNA, jurnaliştii au fost intoxicaţi

Vâlcov: Nu am niciun dosar la DNA, jurnaliştii au fost intoxicaţi (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Jurnaliştii au fost intoxicaţi cu informaţii venind, cel mai probabil, din zona clanurilor de interlopi din Slatina, împotriva cărora am avut o poziţie publică explicită în urmă cu două zile, când am fost invitat la un post local de televiziune. În realitate, nu am avut şi nu am vreun dosar la DNA, iar instituţia vă poate confirma asta", a declarat Vâlcov sâmbătă seară agenţiei MEDIAFAX.

Primarul a subliniat că "intoxicarea de presă" nu s-a petrecut întâmplător sâmbătă, la doar două zile după ieşirea publică împotriva clanurilor locale şi exact cu ocazia aniversării soţiei sale.

Agenţia MEDIAFAX a publicat, sâmbătă, o ştire conform căreia primarul Slatinei, Darius Vâlcov, ar fi fost ridicat de procurorii anticorupţie. Edilul din Slatina nu a putut fi contactat până la momentul transmiterii respectivei ştiri, el aflându-se într-o şedinţă. Ulterior, soţia acestuia, Lavinia Şandru, contactată de MEDIAFAX, a dezminţit informaţia că Vâlcov ar fi fost ridicat. La scurt timp, unul dintre purtătorii de cuvânt ai DNA a dezminţit la rândul său informaţia privindu-l pe Vâlcov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici