Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei în jumătatea de nord a ţării, dar vor fi în jurul celor normale în restul teritoriului, informează ANM.

3598 afișări
Imaginea articolului Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine Adriana Neagoe / Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei în jumătatea de nord a ţării, dar vor fi în jurul celor normale în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 20 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 9 şi 19 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza şi noaptea când se vor semnala averse şi descărcări electrice, local, în nord-vest, în centru, la munte şi izolat şi în celelalte regiuni. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în special în estul ţării şi la munte, unde rafalele vor depăşi  55...65 km/h. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi noaptea, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine răcoroasă, local, în regiunile vestice, nordice şi centrale, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, când local în zonele montane şi submontane şi izolat în rest se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice, sud-estice şi la munte, în special în prima parte a intervalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici