Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru a doua decadă a lunii martie, îndeosebi în sudul şi estul teritoriului, iar minimele nocturne vor fi negative în cea mai mare parte a ţării, informează ANM.

1560 afișări
Imaginea articolului Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi (Imagini: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Se va semnala brumă, local dimineaţa şi pe arii relativ extinse noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în sud, sud-vest şi est, unde trecător şi pe spaţii restrânse, vor cădea precipitaţii slabe, ninsori la munte şi predominant ploi în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în prima parte a intervalului, în sudul şi sud-vestul ţării, precum şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime vor avea valori de la -9 grade în estul Transilvaniei, până în jur de 2 grade, cu totul izolat, în dealurile Crişanei. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei. Vântul va sufla, în general, moderat în prima parte a intervalului şi slab, noaptea. Spre dimineaţă, îndeosebi în zona preorăşenească, se va produce brumă. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

 

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice, în creştere, faţă de cele din ziua precedentă, în sudul şi estul ţării, vor deveni apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a teritoriului. Totuşi, pe fondul minimelor negative, se va mai semnala brumă, dimineaţa şi noaptea, pe arii extinse în centru şi local în rest.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice şi de nord-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în estul teritoriului şi izolat în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 14 grade, iar cele minime vor avea valori de la -6...-7 grade în estul Transilvaniei, până la 3...4 grade pe litoral. Izolat va fi ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici